Teboekstelling schip

Bij schepen die via de notaris worden aangekocht en verkocht is sprake van teboekstelling. Deze schepen worden net als woningen ingeschreven bij het Kadaster en daar staat dus ook geregistreerd wie de eigenaar is. Dit speelt uiteraard alleen bij grote schepen en niet bij plezierjachten. Gaat u een groot schip voor personen- of vrachtvervoer aankopen, dan krijgt u te maken met de teboekstelling en heeft u dus een notaris nodig die de verkoop voor u regelt. Ons kantoor is gespecialiseerd in de formaliteiten die komen kijken bij de teboekstelling schip.

Regel de teboekstelling schip met een goede notaris

De teboekstelling van uw schip wilt u natuurlijk probleemloos geregeld zien zodat u er op de geplande dag mee kunt uitvaren. De professionals van Stevens Idema zorgen ervoor dat alle formaliteiten die hierbij komen kijken tijdig worden geregeld zodat u op de dag van overdracht ook daadwerkelijk de nieuwe eigenaar bent van het schip. Wij beschikken over de specifieke kennis die nodig is om de akte hiervoor op te stellen. Wij adviseren en informeren u graag over wat er komt kijken bij de aankoop van uw schip.

Wij geven u graag alle informatie

Overweegt u binnenkort de aanschaf van een schip waarvoor teboekstelling moet worden geregeld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij informeren u graag over alle formaliteiten en waar u op moet letten bij de aankoop. U kunt ons een e-mail sturen als u een vraag heeft over teboekstelling schip. Of bel ons voor advies of het maken van een afspraak voor de overdracht op telefoonnummer 050 – 3176444. Wij staan u graag met raad en daad bij.

Stel een vraag