Hypotheek schip

De aankoop van een schip gaat vaak gepaard met het afsluiten van een hypotheek, zoals dat ook bij een huis gebeurt. Een schip dat wordt ingezet voor de beroepsvaart is nu eenmaal wat  anders dan een plezierjacht. Een hypotheek schip is iets dat niet iedere notaris voor u kan regelen, u kunt hiervoor het beste een beroep doen op een notariskantoor dat hiervoor de benodigde specifieke kennis in huis heeft. Hiervoor bent u bij Stevens Idema Notarissen aan het juiste adres. Wij kunnen u begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe schip en ervoor zorgen dat de hypotheekakte op de juiste manier wordt opgesteld.

Een hypotheek schip regelt u bij de professionele notaris

om er zeker van te zijn dat de hypotheekakte voor uw schip goed is  geregeld en alle passages bevat die hierin volgens de wet moeten worden opgenomen schakelt u bij voorkeur een notariskantoor in dat hierin is gespecialiseerd. Wij staan u graag bij wanneer u een schip gaat kopen waarvoor een dergelijke akte vereist is. Zo weet u dat alles goed is geregeld en dat u straks zonder zorgen met uw nieuwe schip kunt gaan varen.

Een offerte voor het regelen van de hypotheek voor uw schip

Een offerte voor het financieren van de aankoop van een schip kunt u bij ons laten opstellen tegen scherpe tarieven. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de bijkomende kosten. U kunt ons een e-mail sturen als u graag meer informatie wilt op het adres info@stevensidema.nl. Of stel uw vraag telefonisch via nummer 050 – 3176444.

Stel een vraag