Notaris schip

Een notaris voor een schip inschakelen, kan dat? Ja, dit kan zeker. Sterker nog, het is zelfs aan te raden om een notaris voor een schip in te schakelen wanneer het gaat om de verkoop of bijvoorbeeld de aankoop van een schip. Het gaat hier in de meeste gevallen om een aanzienlijke uitgave en het is belangrijk dat de overdracht op de juiste wijze wordt geregeld, of het nu gaat om een regulier schip of een woonschip. Wanneer u een notaris voor een schip nodig heeft, dan kunt u altijd goed terecht bij Stevens Idema Mediation.

Een ervaren en professionele notaris voor uw schip

De overdracht van een schip is niet zomaar iets en u wilt alle mogelijke problemen in de toekomst zoveel mogelijk uitsluiten. Juist hierom is het belangrijk om een notaris voor een schip in te schakelen wanneer er sprake is van overdracht. Een notaris voor een schip kan ervoor zorgen dat alle zaken betreffende de overdracht goed worden geregeld. Zo kan de notaris voor het schip de nodige documenten opstellen en kunnen deze, in bijzijn van de notaris, worden ondertekend door de beide betrokken partijen.

Contact

Als u een notaris voor een schip overdracht wilt inschakelen, dan kunt u zeker een beroep doen op onze uitgebreide dienstverlening. Wij bieden u de notaris voor het schip die u nodig heeft. Wilt u meer weten of wenst u advies? Bel dan naar 050 – 31 76 444 of mail naar info@stevensidema.nl. Wij staan ook voor u klaar aan de Boermandestraat 1 in Groningen.

Stel een vraag