Hulp van een notarieel adviesbureau in Groningen 

De hulp van een notarieel adviesbureau in Groningen kan in verschillende situaties wenselijk zijn. Stevens Idema helpt zowel particulieren, als zakelijke partijen! Als particulier kunt u onder meer bij ons terecht voor zaken op het gebied van huwelijken, samenwonen, gezag en voogdij, het opstellen van testamenten, enzovoorts. Ook bij de aanschaf van uw eerste woning kunt u bij ons notarieel adviesbureau in Groningen terecht. Bent u als bedrijf op zoek naar een ervaren notaris? Schakel onze hulp in dat geval in om u te laten adviseren over rechtsvormen, het opstellen van contracten, enzovoorts. Waarmee kan Stevens Idema u van dienst zijn? 

Notarieel adviesbureau in Groningen helpt u verder 

In sommige gevallen is het verplicht om de hulp van een notaris in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan de hulp die een notaris biedt bij een trouwakte, bij het opstellen van een testament, enzovoorts. In andere gevallen kan de hulp van een notaris wenselijk zijn om u voornamelijk met advies bij te staan. Mogelijk wilt u voor het eerst een samenlevingscontract opstellen, maar heeft u geen idee waar rekening mee moet worden gehouden. Met de ervaring en kennis die onze notarissen hebben, kunnen we u bij dit proces begeleiden. Datzelfde geldt voor mensen die hun eerste eenmanszaak opstarten en twijfelen over de rechtsvorm voor hun bedrijf. 

Advies aanvragen bij notarieel adviesbureau in Groningen 

Bent u benieuwd op welke manier ons notarieel adviesbureau in Groningen u verder kan helpen? Of wilt u direct advies over persoonlijke- of bedrijfszaken? Neem in beide gevallen contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. U bereikt ons zowel per mail als telefonisch. 

Stel een vraag