Een samenlevingscontract opstellen in Groningen

U kunt bij Stevens Idema Notariaat terecht voor alle voorkomende notariële werkzaamheden. Hieronder vallen uiteraard het familierecht, ontroerend goed en ondernemingsrecht. U kunt ook voor het opstellen van een samenlevingscontract een afspraak maken met ons kantoor. Ongeacht waar u woonachtig bent, u bent altijd bij Stevens Idema Notariaat welkom. We zijn gesitueerd in Groningen, maar hebben ook veel klanten uit andere regionen van het land. Neem contact met ons op voor vrijblijvend adviesgesprek en informeer naar de mogelijkheden.

Samenlevingscontract laten opstellen in Groningen

Wanneer u samenwoont zonder getrouwd te zijn of geregistreerd te zijn als partners, dan is er wettelijk niks voor u geregeld. Hiervoor stelt u een samenlevingscontract op, die u geheel zelf kan opstellen. Afspraken over diverse vlakken van het samenleven kunnen hierin worden vastgelegd, zodat duidelijk is wat er wederzijds van elkaar wordt verwacht. Uiteraard kunnen ook eventuele voorwaarden worden opgeschreven die gaan gelden zodra u onverhoopt uit elkaar zou gaan. U komt zo niet voor onverwachte verrassingen te staan en kunt terugvallen op het samenlevingscontract dat u in Groningen hebt opgesteld.

Contact opnemen voor een afspraak

U kunt een afspraak maken om bij Stevens Idema Notariaat een samenlevingscontract op te stellen. Er kan een offerte worden toegestuurd, waarin precies staat hoeveel dit u gaat kosten. Ook ontvangt u zo meer informatie over wat een samenlevingscontract inhoudt. Neem daarom contact op door te bellen met 050-3176444 of mail ons op info@stevensidema.nl. In de bespreking kunnen we inventariseren wat uw wensen zijn en advies bieden zodat u goed op weggeholpen wordt.

 

Stel een vraag