Hypotheek schip Groningen

Wilt u een schip kopen in Groningen? En heeft u voor het regelen van de hypotheek een notaris nodig? Stevens Idema Notariaat kan u helpen. Wij hebben ruime ervaring met de bijzondere eisen die gesteld worden aan een hypotheek voor een schip. Dat verschilt aanzienlijk met een gewone hypotheek voor een reguliere woning. Niet elke notaris heeft daar ervaring mee. Houdt u daar rekening mee als u een notaris zoekt. 

U wilt een hypotheek voor een schip regelen in Groningen

Ons notariskantoor is gevestigd in de Boermandestraat 1 in de stad Groningen. Wij zijn het aangewezen notariaat om deze klus voor u te klaren. Als u een schip wilt kopen, heeft u waarschijnlijk een hypotheek nodig, zodat u voldiende geld kunt lenen van een bank of hypotheekverstrekker. Het opstellen van de hypotheekakte wordt door een notaris gedaan. Als u in Groningen een hypotheek nodig hebt voor een schip, kan Stevens Idema daarvoor zorgen. Kijk vooral eens rond op onze website. 

Vraag een offerte op!

Wij stellen met plezier een offerte voor u op, ook voor andere notariële zaken zoals het opstellen van testamenten, huwelijksvoorwaarden, maatschappen etcetera. U kunt ons bellen op 050 - 3176444. Mailt u ons liever? Dat is ook mogelijk, wij zijn te bereiken via info@stevensidema.nl.  Het kan ook via onze website, daar kunt u een formulier vinden voor het aanvragen van een offerte. We horen graag van u als een hypotheek nodig hebt, voor een schip of een woning, in Groningen. Stad en ommeland. 

Stel een vraag