Echtscheidingsakte opstellen in Groningen bij een notaris

Bij een echtscheiding komt vaak veel kijken! In het bijzonder wanneer er een koophuis of kinderen betrokken zijn bij de scheiding. Daar komt bij, dat de periode rond een echtscheiding vaak de nodige emoties oproept bij betrokkenen. Om deze periode op een goede manier af te sluiten, kan het verstandig zijn om afspraken vast te laten leggen in een echtscheidingsakte. We noemen dit ook wel een akte van echtscheiding. Het is feitelijk een bewijs dat u van elkaar gescheiden bent en hierbij een aantal afspraken heeft gemaakt. Stevens Idema helpt u graag bij een echtscheidingsakte opstellen in Groningen. 

Hulp bij een echtscheidingsakte opstellen in Groningen 

Het opstellen van een echtscheidingsakte in Groningen vergt de nodige voorbereidingen. Er zijn verschillende zaken, waarover afspraken kunnen worden vastgelegd in de akte van echtscheiding. Hoe wordt de inboedel bijvoorbeeld verdeeld? Op welke manier regelt u de verkoop of uitkoop van een woning? Enzovoorts. Onze notaris adviseert u graag over verschillende soorten afspraken, die in deze echtscheidingsakte kunnen worden vastgelegd. Zo zorgen we er samen voor, dat alles na een scheiding duidelijk is voor beide partijen. Zelf dergelijke afspraken vastleggen op papier is vaak erg lastig. 

Afspraak maken voor echtscheidingsakte opstellen in Groningen 

Wilt u meer weten over een echtscheidingsakte opstellen in Groningen? Bent u benieuwd op welke manier onze notarissen u van dienst kunnen zijn? Of wilt u direct een afspraak maken voor het opstellen van de akte van echtscheiding? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat onze notarissen u verder kunnen helpen. Samen zorgen we ervoor dat uw echtscheiding op de juiste wijze afgerond wordt. 

Stel een vraag