Notaris inschakelen bij echtscheidingsakte in Haren

Op het moment dat u van uw partner besluit te scheiden, zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden. Wie zorgt er op welk moment voor uw kinderen? Blijft een van u twee in de woning wonen, of wordt deze verkocht? Enzovoorts. De periode rond een echtscheiding kan emotioneel zeer zwaar zijn. Het is om die reden prettig om bijgestaan te worden bij het in orde maken van belangrijke zaken, zoals eerder beschreven. Een echtscheidingsakte in Haren opstellen en ondertekenen kan u hierbij helpen. In de akte van echtscheiding wordt vastgelegd welke afspraken er tussen u en uw partner gemaakt zijn. Hierbij bieden de notarissen van Stevens Idema u graag hulp.

Inhoud van echtscheidingsakte in Haren

U zou ervoor kunnen kiezen om zelf afspraken te maken en deze op papier te zetten. Dergelijke afspraken hebben vaak echter geen enkele juridische waarde. In die zin, dat ze u bij een eventuele rechtszaak geen steun zullen bieden. De afspraken zijn immers niet in het bijzijn van een notaris opgesteld. Stevens Idema gaat het gesprek met u en uw ex-partner aan, om een echtscheidingsakte in Haren op te stellen waarin u zich allebei kunt vinden. Zo heeft u na de echtscheiding duidelijkheid en weet u wat uw rechten en plichten zijn.

Hulp bij opstellen echtscheidingsakte in Haren

Staat u ook op het punt om te scheiden van uw partner? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen helpen bij het opstellen van een echtscheidingsakte in Haren. Samen bekijken we hoe deze akte van echtscheiding er voor u beiden uit moet komen te zien. Nadat de echtscheidingsakte in Haren is opgesteld dient u deze allebei te ondertekenen. Vanaf dat moment zijn de opgestelde regels van kracht.

Stel een vraag