Notaris echtscheidingsakte Groningen

Als u besluit om te gaan scheiden wilt u natuurlijk dat alles goed is geregeld. Het is altijd beter om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan zodat u en uw ex-partner na de scheiding zo snel mogelijk verder kunnen met uw leven. Stevens Idema notariaat helpt u graag bij het opstellen van de akte waarin alle afspraken goed en duidelijk worden omschreven zodat er geen misverstanden ontstaan. Dus zoekt u een notaris echtscheidingsakte Groningen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het opstellen van deze akten en kunnen derhalve al uw vragen beantwoorden en u goed van advies voorzien.

Laat de echtscheidingsakte opstellen door een betrouwbare notaris

De notaris echtscheidingsakte Groningen staat u graag bij wanneer u een echtscheidingsakte wilt laten opstellen waarin alle afspraken tussen u en uw ex-partner goed en duidelijk staan omschreven. Alle zaken als boedelverdeling, verdeling van schulden, het eventueel verkopen van de echtelijke woning en afspraken over de omgangsregeling met uw minderjarige kinderen kan in de akte worden vastgelegd.  Zo weet u zeker dat alles goed is geregeld en dat er achteraf geen misverstanden zullen ontstaan over de gemaakte afspraken. Zo kunt u op een waardige en volwassen manier uw relatie beëindigen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Overweegt u te gaan scheiden en wilt u meer informatie over de dienstverlening van Stevens Idema Notariaat, neem dan gerust contact met ons op . U kunt ons bellen op telefoonnummer 050 – 317 6 444. U kunt vanzelfsprekend ook informatie vragen door ons een e-mail bericht te sturen. Ons adres is info@stevensidema.nl.

Stel een vraag