Belangrijke aandachtspunten bij een VOF starten in Groningen 

Een VOF starten in Groningen kan een hele stap zijn! Waar dient u rekening mee te houden bij het oprichten van een vennootschap onder firma? Wat komt er na de oprichting van deze VOF op u af? Enzovoorts. Stevens Idema staat voor u klaar, om u door dit proces te begeleiden. Met een ruime ervaring in het adviseren van toekomstig ondernemers, weet u na een gesprek met onze adviseurs precies waar u aan toe bent. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken om de VOF te starten in Groningen, of toch voor een andere handelsvorm te kiezen. 

VOF starten in Groningen vergt de nodige voorbereidingen 

Wanneer u besluit een VOF te starten in Groningen zult u dit niet alleen doen. U doet dit samen met handelspartners. Dit maakt dat het belangrijk is om de nodige zaken vooraf vast te laten leggen. Denk aan de financiële inbreng van de betrokken personen, de afspraken die worden gemaakt over een eventuele opsplitsing van de firma, enzovoorts. Dergelijke afspraken worden vastgelegd in een vennootschapscontract, die Stevens Idema voor u op kan stellen. Houd er rekening mee dat u bij eventuele schulden allen hoofdelijk aansprakelijk bent. 

Advies over een VOF starten in Groningen 

Wilt u eerst persoonlijk advies, voordat u besluit een VOF te starten in Groningen? Of wilt u juist direct overgaan tot het opstellen van een vennootschapscontract? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met onze adviseurs en notarissen op. Zij voorzien u graag van persoonlijk advies. Samen bekijken we hoe u de firma het beste in kunt richten met uw handelspartners. 

Stel een vraag