VOF oprichten: vraag VOF advies in Groningen aan 

Bent u van plan om een VOF, een vennootschap onder firma, op te richten met zakenpartners? In dat geval zijn er verschillende (juridische) zaken om rekening mee te houden. Het is bijzonder belangrijk om afspraken duidelijk en in goed overleg vast te leggen, alvorens aan de oprichting van een VOF begonnen wordt. Dit kan vervelende en ingewikkelde conflicten op een later moment voorkomen. Deze afspraken worden normaliter in een vennootschapscontract vastgelegd, die bij een notaris kan worden opgesteld. Stevens Idema helpt u hier graag bij! Onze hulp begint met een passend VOF advies in Groningen. 

Noodzaak van een VOF advies in Groningen 

Vaak wordt onderschat, wat er bij de oprichting van een VOF komt kijken en hoe afspraken het beste kunnen worden vastgelegd. De juridisch adviseurs van Stevens Idema hebben een jarenlange ervaring in het opstellen van vennootschapscontracten, waardoor we u altijd van scherp VOF advies in Groningen kunnen voorzien. Wij denken met u mee over de manier waarop zaken kunnen worden vastgelegd en helpen u te voorkomen, dat zaken vergeten worden of over het hoofd worden gezien. Zo kunt u met een goed gevoel aan uw nieuwe VOF beginnen! 

Direct VOF advies in Groningen aanvragen 

Wilt u ook een persoonlijk VOF advies in Groningen, voordat u een VOF opstart met zakenpartners? Neem in dat geval vrijblijvend contact met onze juridisch experts op. Zij staan voor u klaar, om samen met u te kijken hoe u het vennootschapscontract het beste vorm kunt geven voor uw nieuw op te richten organisatie. Ook bij het daadwerkelijk opstellen van dit contract bieden we u graag hulp. 

Stel een vraag