Verkoop woning mediator

Bij een scheiding moet er veel geregeld worden. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn of als er sprake is van een gezamenlijke woning. De schulden moeten worden verdeeld, afspraken gemaakt over de boedelscheiding en omgangsregeling met de kinderen. Wanneer u dit niet onderling wilt of kunt regelen dan kunt u een beroep doen op verkoop woning mediator. Deze kan u helpen bij het regelen van de verkoop van de echtelijke woning. Hier kan onenigheid over ontstaan en om te voorkomen dat dit escaleert kan de hulp van een mediator worden ingeroepen.

Verkoop woning mediator kan veel problemen voorkomen

Met behulp van een verkoop woning mediator kunt u in overleg, met de mediator als tussenpersoon als direct contact niet meer mogelijk is, afspraken maken over de verkoop van de voormalige echtelijke woning. Zo kan alles naar wens worden geregeld en kan voor het huis de beste prijs worden gekregen zodat een eventuele restschuld beperkt blijft. Het verkopen van de echtelijke woning kan op deze manier zo snel mogelijk worden afgewikkeld.

Vraag informatie over mediaton

Wilt u meer weten over mediaton bij de verkoop van een woning dan kunt u vrijblijvend informatie inwinnen bij ons notariskantoor. Wij kunnen u helpen om de verkoop in goed overleg te regelen en ervoor zorgen dat de afspraken goed op papier komen. Zo kan de verkoop van de woning in ieder geval goed worden geregeld, ook al zijn de omstandigheden misschien verre van ideaal.

Stel een vraag