Testament opstellen bij Paterswolde 

U wilt voorkomen dat er na uw overlijden conflicten of ruzies ontstaan over de verdeling van uw nalatenschap. Daarbij heeft u mogelijk al een specifiek beeld van deze verdeling in uw hoofd zitten. Een testament opstellen bij Paterswolde maakt het mogelijk die verdeling te realiseren na uw overlijden. Het document dient als leidraad voor de verdeling van uw bezittingen door uw erfgenamen. Houd er rekening mee dat u de verdeling van uw nalatenschap niet geheel zelf kunt bepalen. U dient bijvoorbeeld te letten op de legitieme portie waarop uw kinderen recht hebben na uw overlijden. Een notaris van Stevens Idema begeleidt u graag bij het opstellen van uw testament. Zo weet u precies welke mogelijkheden u hierbij heeft en op welke wijze u uw persoonlijke wensen in het document op kunt laten nemen. 

Aanpak bij een testament opstellen in Paterswolde 

Een testament opstellen bij Paterswolde is iets wat u in uw laatste levensfase kunt doen, maar ook al op jongere leeftijd. Het verzekert u en uw nabestaanden van duidelijkheid, wat ruzies en discussies na uw overlijden helpt te voorkomen. Niets is vervelender dan een ruzie onder uw kinderen of binnen de familie. Kiest u ervoor uw nalatenschap te verdelen onder uw nabestaanden, of wilt u een deel van uw bezittingen doneren aan een goed doel wat u aanhangt? U legt dergelijke zaken vast in uw testament. 

Afspraak voor testament opstellen bij Paterswolde 

Wilt u ook een testament opstellen bij Paterswolde? Maak alvast een afspraak met een van de notarissen van Stevens Idema. Zij begeleiden u op rustige, persoonlijke wijze door u de verschillende mogelijkheden voor te leggen en indien gewenst te adviseren over de invulling van uw testament. 

Stel een vraag