Testament opstellen Groningen

Voor iedereen komt vroeg of laat een moment waarbij juridisch advies nodig is of bepaalde documenten zullen moeten worden opgesteld. Aangezien tevens een overlijden onvermijdelijk is, wilt u uiteraard dat één en ander goed geregeld is en dat uw spullen bij overlijden bij de juiste personen worden onderverdeeld. U kunt hiervoor terecht bij Stevens Idema Notariaat. We zijn gesitueerd in Groningen en bieden onze service aan door heel Nederland. Ongeacht waar u woont, kunt u vrijblijvend met ons de mogelijkheden bespreken. We kunnen dan een afspraak maken zodat een testament opstellen in Groningen kan worden gerealiseerd.

Waarom een testament opstellen in Groningen?

In Groningen vindt u ons kantoor van Stevens Idema Notariaat. Het is verstandig om uw overlijden vooraf goed te regelen. Indien u onverwachts zou overlijden en er is niks geregeld, dan bepaalt de wet wie uw erfgenamen zijn en kan uw ontroerend goed bij personen belanden waarvan u eigenlijk liever had dat dit niet het geval was. Door een testament op te stellen, kunt u zelf bepalen wat u na uw overlijden wilt zien gebeuren. Ook als u getrouwd bent en kinderen hebt, is het verstandig om zelf te laten noteren wat uw wensen zijn. Anders bepaalt de wet ook in dit geval hoe het zal verlopen, op grond van een wettelijke verdeling. Indien u dit liever anders ziet, legt u uw wensen vast in een testament.

Maak een afspraak

Wilt u een testament opstellen in Groningen, neem dan contact op met Stevens Idema Notariaat. We helpen u graag verder en kunnen een offerte voor u opstellen om de kosten voor u op een rijtje te zetten. U bent dan goed voorbereid, mocht u onverwachts komen te overlijden. We zijn telefonisch bereikbaar op 050-3176444 of via mail op info@stevensidema.nl.

Stel een vraag