Testament Groningen

Wilt u een testament laten opstellen in Groningen? U regelt het tot in de puntjes met behulp van Stevens Idema Notariaat. Daarnaast kunnen wij u adviseren over erfbelasting en helpen we u bij de verklaring van erfrecht.

Laat uw testament opstellen door een gespecialiseerde notaris in Groningen

Het opstellen van een testament is misschien niet iets waar u zich mee bezig wilt houden, helemaal niet als u nog niet op leeftijd bent. Toch is het belangrijk dit te doen voordat het te laat is. Is er geen testament? Dan bepaalt de wet wie u erfgenamen zijn. Wellicht zijn u en uw nabestaanden het hier niet mee eens. Bepaal zelf wie uw erfgenamen zijn en wat zij erven, en laat het testament op tijd opstellen door de notarissen van Stevens Idema te Groningen.

Dit testament wordt na het overlijden opgenomen in de verklaring van erfrecht. Hierin staat alle nodige informatie over de overledene, de nalatenschap en de erfgenamen. Ook hier informeren wij u over.

Erfrecht gaat verder dan het testament, Stevens Idema Groningen adviseert u over erfbelasting

Naast het opstellen van een testament kan Stevens Idema te Groningen u informeren en adviseren over verwante onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan erfbelasting. Hoe vervelend het ook is, hier krijgen u erfgenamen mee te maken. Er wordt nu eenmaal belasting geheven over erfenissen. Als erfrecht notaris kunnen wij u adviseren hoe uw erfgenamen zo min mogelijk erfbelasting hoeven te betalen.

Wilt u meer informatie over het opstellen van een testament, verklaring van erfrecht of erfbelasting? Neem vrijblijvend contact op met Stevens Idema Groningen.

 

Stel een vraag