Teboekstellen woonschip Groningen

Wanneer u een woonschip gaat kopen dan kan het onder bepaalde omstandigheden noodzakelijk zijn dat de aankoop via de notaris verloopt. Dit hangt onder andere af van de grootte van het schip. Het teboekstellen woonschip Groningen komt qua procedure overeen met de aankoop van een woning of bedrijfspand. Hiervoor is een notariële akte nodig, deze passeert op gelijke wijze zoals de akte voor een woonhuis of de akte voor een hypotheek.

Ervaren notaris voor het teboekstellen woonschip Groningen

Het teboekstellen woonschip Groningen komt natuurlijk veel minder vaak voor dan het verkopen van een woning. Daarom hebben niet veel notariskantoren hier ervaring mee. Notariskantoor Stevens Idema is hierop een uitzondering. Ons kantoor heeft zich al vele jaren gespecialiseerd in het leveren van de aktes voor het teboekstellen van schepen. De specifieke kennis die hiervoor benodigd is hebben de medewerkers dan ook in huis. Zij worden ook regelmatig bijgeschoold als blijkt dat de wet- en regelgeving hieromtrent is veranderd. U weet dus zeker dat u met een ervaren notaris van doen heeft voor de overdracht van uw woon- of vrachtschip.

Wilt u meer weten over de teboekstelling van woonschepen?

Gaat u binnenkort een woonschip kopen en wilt u goed worden geïnformeerd over wat daarbij komt kijken? Laat u dan uitgebreid informeren over de teboekstelling woonschip Groningen. U kunt een  a afspraak met ons maken via telefoonnummer  050 – 317 6 444. U kunt ons uiteraard ook via e-mail bereiken, ons adres is info@stevensidema.nl.  Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

Stel een vraag