Sluit een samenlevingscontract in Paterswolde 

Gaat u binnenkort samenwonen met uw partner? Het is belangrijk zaken goed geregeld te hebben, mocht u op termijn onverwachts uit elkaar gaan. Er zijn verschillende mogelijkheden om afspraken vast te laten leggen. Denk aan een huwelijk of geregistreerd partnerschap; keuzes die een grote impact hebben. Een alternatief is het opstellen van een samenlevingscontract in Paterswolde. De notaris van Stevens Idema helpt u hierbij. Wat legt men normaliter vast in een samenlevingscontract? Heeft u specifieke wensen voor dit document? Een samenlevingscontract opgesteld bij de notaris is rechtsgeldig; men kan dit document als basis gebruiken bij bijvoorbeeld een scheiding in de toekomst. 

Samenlevingscontract in Paterswolde opstellen 

Wanneer u niet eerder een samenlevingscontract in Paterswolde op heeft laten stellen, kan het best lastig zijn om op voorhand te bepalen wat u hierin op wilt laten nemen. Onze notaris legt u graag verschillende zaken voor, op basis van de ervaring die deze heeft met het opstellen van dit document. Denk aan de wijze waarop bezittingen verdeeld worden na een scheiding; mogelijk heeft u meer bezittingen dan uw partner, op het moment dat u samen gaat wonen. Ook over de verdeling van de vaste lasten kunnen afspraken gemaakt worden, welke u vastlegt in een samenlevingscontract. Het helpt u te voorkomen dat hier op een later moment discussies over kunnen ontstaan. 

Afspraak maken voor samenlevingscontract in Paterswolde 

Regel uw zaken goed, wanneer u besluit samen te gaan wonen. Neem contact op met onze notaris, om een afspraak te maken voor het opstellen van een samenlevingscontract in Paterswolde. Heeft u hier vooraf nog vragen over? We beantwoorden ze graag voor u. Ook voor het opstellen van andere documenten, bijvoorbeeld bij een huwelijk met uw partner, kunt u op de hulp van onze notaris rekenen. 

Stel een vraag