Pensioen notaris Groningen

De laatste jaren wordt het steeds belangrijker om uw pensioen goed te regelen. Als u vroeg genoeg begint met bij voorbeeld extra sparen, kunt u er mogelijk voor zorgen dat u niet hoeft te blijven doorwerken tot u de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, die inmiddels variabel is geworden en in de komende jaren steeds verder zal opschuiven. Een pensioen op 65-jarige leeftijd of zelfs nog eerder is inmiddels voor heel veel mensen niet meer vanzelfsprekend. Maar als u zich tijdig laat informeren door de pensioen notaris Groningen kunt u wellicht maatregelen nemen om toch nog wat eerder met werken te stoppen.

Met het advies van de pensioen notaris Groningen toch eerder stoppen met werken

Het wordt steeds lastiger om te stoppen met werken voordat u de AOW-gerechtigde leeftijd heeft bereikt. Pensioenen worden gekort, steeds meer mensen werken flexibel of wisselen meerdere keren van werkgever. Dit zijn allemaal factoren die ervoor zorgen dat uw pensioen lager uitvalt of later begint dan u eigenlijk zou willen. De pensioen notaris Groningen kan u advies geven om nu al maatregelen te nemen om wellicht toch nog wat eerder met werken te kunnen stoppen dan u had gedacht. Het regelen van uw pensioen kunt u beter zo vroeg mogelijk regelen, zodat de maandlasten voor bij voorbeeld bij sparen niet te hoog worden.

Wij adviseren u graag over het goed regelen van uw pensioen

Wilt u advies over het regelen van uw pensioen? Of wilt u bij voorbeeld een lijfrente bij notariële akte laten vastleggen? Dan kunnen wij u uiteraard van dienst zijn. U kunt meer informatie inwinnen door ons te bellen op telefoonnummer 050 -31 76 444. U kunt ons ook een bericht sturen op ons e-mailadres, info@stevensidema.nl.

 

Stel een vraag