Overdracht schip Groningen

Bij de overdracht van een schip in Groningen komt veel kijken. Als het om een schip gaat, dan is het zeker geen kwestie van gewoon betalen en de sleutel overhandigen. Het is belangrijk dat er voor de overdracht van het schip in Groningen een notaris bij betrokken wordt, zodat zaken duidelijk en gespecificeerd op papier kunnen worden gezet. Alleen op die manier weet u zeker dat alles met betrekking tot de overdracht van het schip in Groningen goed geregeld is, zodat u ook altijd alle nodige papieren heeft om, indien nodig, op terug te kunnen vallen.

De overdracht van een schip in Groningen goed regelen

In de meeste gevallen gaat het om een zakelijke overdracht van een schip in Groningen, waarbij koper en verkoper elkaar niet of nauwelijks kennen. Het is dan goed om een notaris in te schakelen om de zaken met betrekking tot de overdracht van het schip in Groningen goed te regelen en vast te leggen. Maar ook als het gaat om een overdracht tussen twee personen die elkaar wel goed kennen, zoals bijvoorbeeld vrienden, is het goed om een notaris te betrekken bij de overdracht van het schip in Groningen. Het is namelijk altijd belangrijk om dit soort belangrijke en grote zaken vast te laten leggen, zeker voor als er in de toekomst een zogenaamde kink in de kabel komt.

Contact Notaris Idema bij de overdracht van uw schip in Groningen

Wilt u een notaris betrekken bij de overdracht van een schip in Groningen? Wij staan graag voor u klaar met de juiste dienstverlening voor de overdracht van het schip in Groningen. U kunt ons bezoeken aan de Boermandestraat 1 in Groningen voor een vrijblijvende kennismaking. Natuurlijk kunt u ons ook anders contacteren, door te bellen naar 050 – 31 76 444 of een mail te versturen naar info@stevensidema.nl.

Stel een vraag