Opstellen ouderschapsplan

Wanneer het opstellen van een ouderschapsplan nodig is, dan wilt u zeker zijn dat dit volledig in goede banen wordt geleid. Het is immers belangrijk dat alle afspraken terug te vinden zijn in het betreffende plan, zodat beide partijen precies weten waar zij aan toe zijn. Daarnaast moet er bij het opstellen van het ouderschapsplan rekening gehouden worden met tal van factoren, waaronder ook de persoonlijke voorkeuren van de betrokken partijen.

Uw partner voor het opstellen van een ouderschapsplan

Als u interesse heeft in het laten opstellen van een ouderschapsplan, dan kunt u uitstekend terecht bij Stevens Idema Mediation. Zoals onze naam het eigenlijk al aangeeft richten wij ons voornamelijk op mediation. Dit kan in veel gevallen een gewenste oplossing zijn, zeker wanneer zaken niet zo comfortabel lopen als het zou moeten kunnen. Bij echtscheidingen komt het voor dat de partijen het op één of meerdere vlakken niet eens kunnen worden. Goede begeleiding kan helpen om toch tot afspraken te komen die naar tevredenheid van beide partijen kunnen worden gemaakt. Zo werkt dit ook bij het opstellen van een ouderschapsplan.

Meer informatie

U kunt het opstellen van het ouderschapsplan gedeeltelijk overlaten aan Stevens Idema Mediation. Wij bekijken graag samen met u naar de mogelijkheden, zodat we samen kunnen werken om tot de juiste oplossing te komen. Uiteraard kunnen wij het opstellen van het ouderschapsplan volledig uit handen nemen wanneer u dit wenst. Wilt u hier meer informatie over? Bel dan naar 050-3176444, mail naar info@stevensidema.nl of bezoek ons, aan de Boermandestraat 1 in Groningen.

Stel een vraag