Opstellen echtscheidingsconvenant

Het opstellen van een echtscheidingsconvenant is geen leuke taak. De periode rond een echtscheiding is al een emotionele periode en er komt nog veel bij kijken om alles op een zo aangenaam mogelijke manier af te ronden. Het opstellen van een echtscheidingsconvenant is één van de zaken die moeten gebeuren om de echtscheiding goed te laten verlopen. Wanneer u hulp, ondersteuning en begeleiding wilt bij het opstellen van uw echtscheidingsconvenant, dan kunt u een beroep doen op de dienstverlening van Stevens Idema Mediation.

Ondersteuning bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant

Wij hebben een ruime ervaring in het begeleiden van onder meer diverse zaken die bij een echtscheiding geregeld moeten worden. Het opstellen van een echtscheidingsconvenant behoort dan ook tot onze dienstverlening. In een echtscheidingsconvenant worden afspraken vastgelegd tussen u en uw ex-partner. Hierbij valt te denken aan afspraken over het pensioen, over de woning, de verdeling van de inboedel en de eventuele alimentatie. Wij begeleiden u hier volledig in en zorgen voor een fijn verloop bij het opstellen van het echtscheidingsconvenant.

Bezoek ons

Wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening voor het opstellen van een echtscheidingsconvenant, dan bent u van harte welkom ons eens te bezoeken. Stevens Idema Mediation is gevestigd aan de Boermandestraat 1 in Groningen. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor advies of meer informatie over het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Bel dan naar 050-3176444 of stuur een mail naar info@stevensidema.nl. Wij staan graag voor u klaar met een passende dienstverlening, zodat uw echtscheiding op een aangename manier kan verlopen.

Stel een vraag