Notarissen Groningen

Voor ervaren en veelzijdige notarissen in Groningen bent u aan het juiste adres bij Stevens Idema Notariaat. Onze notarissen zijn ruim gespecialiseerd en kunnen u juridische ondersteuning bieden op het gebied van leven, ondernemen en wonen.

Al onze notarissen werken met een persoonlijke, doch professionele aanpak. Zij zijn betrokken, maar verliezen het zakelijke aspect niet uit het oog. Ze kijken naar wat het beste is voor alle betrokken partijen en komt zo met een passende oplossing voor iedere kwestie. Omdat we een kleinschalig notariskantoor zijn, kunnen we deze tijd en aandacht aan u besteden. Dat maakt ons juist weer groot.

Ervaren en betrokken notarissen in Groningen

De notarissen van Stevens Idema Groningen kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. We kunnen u helpen bij bijvoorbeeld het sluiten van een hypotheek, het opstellen van een testament of het oprichten van een vennootschap.

Onze vakgebieden zijn onderverdeeld in drie onderdelen: personen- & familierecht, wonen & onroerend goed en ondernemingsrecht.

  • Personen- & familierecht
    Huwelijk, partnerschap, samenwonen, gezag en voogdij, testamenten en erfrecht.
  • Wonen & onroerend goed
    Koopovereenkomsten, hypotheken voor woningen, panden of schepen, splitsing van appartementsrechten en nieuwbouwwoningen.
  • Ondernemingsrecht
    Advies over verschillende rechtsvormen: stichting, vereniging, eenmanszaak, maatschap, vennootschap onder firma en een besloten vennootschap.

Neem contact op met onze notarissen IN Groningen

Wilt u weten wat onze notarissen voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We plannen graag een afspraak in in Groningen met een van onze notarissen.

Stel een vraag