Professioneel notariskantoor bij Paterswolde 

Er zijn verschillende situaties te bedenken, waarin u de hulp van een professioneel notariskantoor bij Paterswolde nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een samenlevingscontract, of het opstellen van de trouwakte. Ook bij de aankoop van een nieuwe woning heeft u de hulp van een notariskantoor nodig om de hypotheek- en leveringsakte voor u op te laten stellen. Stevens Idema is uw ervaren notariskantoor bij Paterswolde! We helpen u graag bij het opstellen en doorspreken van verschillende soorten aktes. Wat voor akte wilt u op laten stellen? 

Advies en hulp van notariskantoor bij Paterswolde 

Vaak schakelt u de hulp van een notariskantoor bij Paterswolde niet alleen in om de akte voor u op te laten stellen. Het is prettig om meegenomen te worden in de mogelijkheden die u bij het opstellen van een akte heeft. Wat staat er normaliter in een trouwakte? Welke mogelijkheden heeft u, wanneer u een samenlevingscontract opstelt? Enzovoorts. De ervaren notarissen van ons notariskantoor bij Paterswolde voorzien u graag van persoonlijk advies, passend bij uw situatie en de vragen die u heeft. Een proactieve houding van onze notaris maakt dat u Stevens Idema met een goed gevoel verlaat met de ondertekende akte onder de arm. 

Mediation bij notariskantoor rond Paterswolde 

Wist u dat ons notariskantoor bij Paterswolde u niet alleen hulp biedt van een ervaren notaris? Ook voor mediation kunt u vertrouwen op de expertise van ons bureau. Bij conflictsituaties kan de hulp van een ervaren mediator wenselijk zijn. De mediator helpt u het conflict glad te strijken, zonder dat u de zaak voor de rechter moet laten komen. Veel mensen ervaren mediation als een meer informele vorm van conflictoplossing. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze mogelijkheden. 

Stel een vraag