Notariskantoor Groningen

Bent u op zoek naar een notariskantoor in Groningen met veel ervaring? Laat u eens informeren door  Stevens Idema Notariaat. Ons notariskantoor bestaat al bijna tien jaar en onze notarissen zijn dan ook zeer ervaren. Wij voorzien zowel particulieren als ondernemers van juridisch advies. Om dit het beste te kunnen doen, nemen wij de tijd voor onze cliënten. Wij zijn dan ook een kleinschalig bedrijf in Groningen dat cliënten alle aandacht kan geven. Wij werken met een persoonlijke aanpak, maar verliezen het zakelijke aspect nooit uit het oog.

Hét notariskantoor in Groningen voor al uw zaken

Notariskantoor Steven Idema in Groningen werkt met veelzijdige en deskundige notarissen. Ieder heeft zijn eigen specialisatie en zo kunnen wij verschillende cliënten bedienen. Zo kunnen wij u helpen op het gebied van personen- & familierecht, wonen & onroerend goed en ondernemingsrecht.

Notariskantoor voor personen- & familierecht
Onder personen- & familierecht vallen zaken omtrent huwelijk, partnerschap, samenwonen, gezag en voogdij, testamenten en erfrecht. Dit soort zaken zijn veelal gevoelige zaken. Hier gaan onze notarissen in Groningen zorgvuldig en discreet mee om.

Notariskantoor voor wonen & onroerend goed
Het afsluiten van een hypotheek of het opstellen van een koopovereenkomst vraagt om de nodige expertise. Ook kunnen onze notarissen u bedienen als u hulp nodig heeft bij scheepshypotheken, splitsing van appartementsrechten en nieuwbouwwoningen.

Notariskantoor voor ondernemingsrecht
Notariskantoor Stevens Idema Groningen is zoals gezegd ook ondernemers van dienst. Wij kunnen u adviseren over verschillende rechtsvormen. Wordt uw bedrijf een stichting, vereniging, eenmanszaak, maatschap, vennootschap onder firma of een besloten vennootschap? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en het in orde maken van de nodige documenten.

Stel een vraag