Hulp van een notaris bij Zuidhorn 

In verschillende situaties kan de hulp van een notaris bij Zuidhorn wenselijk zijn. Denk aan de aankoop van een nieuwe woning, waarbij verschillende aktes opgesteld en getekend moeten worden; de hypotheekakte en de leveringsakte. In de akte worden de afspraken vastgelegd, waarbij de akte als juridische basis dient voor eventuele conflicten in de toekomst. Deze basis is ook prettig wanneer u trouwt of bijvoorbeeld een samenlevingscontract aangaat met uw partner. Onze notaris bij Zuidhorn legt de verschillende opties in dergelijke situaties aan u voor en bespreekt met u welke afspraken in de documenten moeten worden vastgelegd. 

Notaris bij Zuidhorn voor oprichten bedrijf of stichting 

Niet bij iedere rechtsvorm heeft u de hulp van een notaris bij Zuidhorn nodig om een onderneming te kunnen starten. Denk aan een zelfstandige zonder personeel. Deze kan zich direct inschrijven bij de Kamer van Koophandel. In het geval van een VOF of bijvoorbeeld een BV is het verstandig en zelfs noodzakelijk om afspraken vast te laten leggen. Datzelfde geldt bij de oprichting van een vereniging of stichting. De notaris van Stevens Idema kan u meer vertellen over de beoogde invulling van deze aktes bij het oprichten van een bedrijf of stichting. 

Afspraak maken met notaris bij Zuidhorn 

Wilt u op korte termijn een akte op laten stellen door onze notaris bij Zuidhorn? Plan een afspraak in, zodat we nader kennis kunnen maken. We inventariseren hierbij uw wensen en gaan vervolgens direct voor u aan de slag met de inhoud van de akte. Zodra het document gereed is, nemen we deze uitgebreid met u door. Zo weet u precies waarvoor u tekent en voorkomt u onaangename verrassingen op een later moment. 

Stel een vraag