Notaris voor testament in Haren 

Wanneer u zou overlijden zonder vooraf een testament te hebben opgesteld, dan bepaalt de wet wie uw erfgenamen zijn. De erfenis wordt hierbij verdeeld volgens de wettelijke verdeling. Dit betekent onder meer, dat uw kinderen pas recht hebben op de erfenis als de langstlevende ouder overleden is. Met een notaris een testament in Haren opstellen geeft u de mogelijkheid om zelf te bepalen wat er met uw erfenis wordt nagedaan na uw overlijden. Mogelijk wenst u een deel van of de volledige erfenis te doneren aan een goed doel. Een notaris van Stevens Idema kan u hierover adviseren. 

Met notaris een testament in Haren opstellen 

Belangrijk bij het opstellen van een testament is het feit, dat deze door een notaris ondertekend is. Alleen in dat geval is een testament rechtsgeldig. Zou u zelf een document uitwerken, dan hebben uw nabestaanden de mogelijkheid deze te negeren na uw overlijden. Reden genoeg om zaken goed en volgens de regels vast te laten leggen. Met onze notaris een testament in Haren opstellen betekent bij Stevens Idema, dat we starten met een inventarisatie van uw wensen. Heeft u geen idee wat er normaliter in een testament wordt opgenomen? De notaris helpt u hier graag bij. Aan de hand van een sjabloon kijken we welke bepalingen voor u relevant zijn en in het testament moeten worden opgenomen.  

Afspraak maken met notaris voor testament in Haren 

Wilt u op korte termijn met een notaris uw testament in Haren uitwerken en ondertekenen? Heeft u nog vragen over de hulp die onze notaris kan bieden bij het opstellen van een testament? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We helpen u graag verder! 

Stel een vraag