Notaris testament Groningen

Als u uw testament wilt laten opstellen door een ervaren notaris in Groningen, dan gaat u naar Stevens Idema Notariaat. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in erfrecht en helpen u bij het opstellen van uw testament, adviseren u over erfbelasting en stellen een verklaring van erfrecht op.

Laat onze deskundige notaris in Groningen uw testament opstellen

Het opstellen van een testament is belangrijk. Wellicht houdt u zich er nog niet mee bezig, maar wat ons betreft kan het niet vroeg genoeg. Als er namelijk geen testament is, worden uw erfgenamen bepaalt door de wet. Misschien wilt u uw bezitting aan iemand anders nalaten dan door de wet bepaalde erfgenamen. Daarom is een testament van groot belang. Als erfrecht notaris kan Stevens Idema te Groningen u hierover informeren en adviseren.

Een testament vormt een belangrijk onderdeel binnen de verklaring van erfrecht. Deze verklaring wordt door de notaris opmaakt na het overlijden en hier staat alle nodige informatie over de overledene, de nalatenschap en de erfgenamen.

Onze notaris in Groningen adviseert u over het testament, erfbelasting en verklaring van erfrecht

Als specialist in erfrecht kan de notaris van Stevens Idema te Groningen u uiteraard informeren over verwante onderwerpen. Een onderwerp waar veel vragen over zijn is bijvoorbeeld erfbelasting. Dit zullen uw nabestaanden moeten betalen over de erfenis. Wij kunnen u en uw erfgenamen adviseren over hoe zij zo min mogelijk erfbelasting hoeven te betalen.

Voor meer informatie over onder andere het opstellen van een testament, een verklaring van erfrecht of erfbelasting, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Stevens Idema Groningen.

Stel een vraag