Notaris Roden

Voor een gespecialiseerd notariskantoor in Roden kunt u uitwijken naar de hoofdstad van de provincie Groningen. Wij van Stevens Idema Notariaat zijn gevestigd in Groningen en richten ons op meerdere notariële zaken om je als particulier van dienst te zijn en te helpen. Naast veel andere notariskantoren zijn wij degene waar je moet zijn in de buurt van Roden voor al je notariële zaken en problemen. Wij helpen je graag hiermee.

Waarom Stevens Idema Notariaat in de buurt van roden?

Als enige vrouwelijke notaris van de provincie onderscheiden wij ons van anderen. Daarnaast zitten wij op een centrale plek gevestigd, namelijk in de binnenstad van Groningen, dat voor iedereen goed bereikbaar is. Om ons heen zitten veel andere notariskantoren, die je ook graag helpen met jouw zaak. Elk notariskantoor staat klaar voor haar cliënt en is hem of haar graag van dienst. Net als wij. Als kwalitatief notariskantoor zijn wij gespecialiseerd in veel zaken en bieden wij u alle service die je nodig hebt en ook verdiend.

Contact notaris Stevens Idema nabij Roden

Geïnteresseerd geraakt in ons veelzijdige notariskantoor in de buurt van Roden? Op onze website vind je veel informatie over alle diensten die wij verrichten en hoe onze werkwijze is. Voor verder contact voor informatie of specifieke vragen kun je contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch via 050-3176444 op werkdagen tijdens kantooruren of per mail en dan kun je mailen naar info@stevensidema.nl. Wij streven ernaar zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden en je te voorzien van de gevraagde informatie. Stevens Idema Notariaat is je van harte van dienst.

Stel een vraag