Notaris bij Paddepoel inschakelen 

In verschillende situaties kan het inschakelen van een notaris bij Paddepoel wenselijk of zelfs verplicht zijn. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een hypotheek voor de aankoop van een woning. Er moet in zo’n geval een hypotheekakte worden opgesteld, waarin u de gemaakte afspraken met uw hypotheekverstrekker officieel vastlegt. Ook bij de levering van de woning wordt een akte opgesteld; de leveringsakte. Stevens Idema biedt u de hulp van een professionele notaris bij Paddepoel graag aan. Onze notarissen hebben de kennis en ervaring om u op vakkundige wijze van dienst te kunnen zijn. 

BV of VOF oprichten met een notaris bij Paddepoel 

Onze notaris bij Paddepoel helpt u niet alleen bij privézaken, zoals de aankoop van een woning of bijvoorbeeld het opstellen van een samenlevingscontract. Ook bij het opstarten van een bedrijf of vereniging kunt u op onze hulp rekenen. Het is bij de oprichting van een besloten vennootschap of vennootschap onder firma wenselijk om gemaakte afspraken vast te leggen op papier. Het voorkomt dat hier op een later moment discussies over kunnen ontstaan. Daarbij bent u verplicht sommige zaken schriftelijk vast te leggen bij een notaris. 

Advies van een notaris bij Paddepoel 

Mogelijk weet u nog niet precies welke aktes u in uw situatie op moet laten stellen en welke mogelijkheden u hierbij heeft. In hoeverre kunt u de inhoud van zo’n akte bijvoorbeeld beïnvloeden? In zo’n situatie is het wenselijk advies in te winnen bij een notaris in Paddepoel. Stevens Idema helpt u graag! Wij leggen de verschillende opties aan u voor en vertellen u meer over hetgeen u kunt bepalen bij het opstellen van een akte. 

Stel een vraag