Hulp van notaris bij onderneming in Haren opstarten 

De hulp van een notaris bij een onderneming in Haren opstarten kan om verschillende redenen wenselijk zijn. Mogelijk twijfelt u nog over de juiste rechtsvorm voor de onderneming. Kiest u bijvoorbeeld voor een eenmanszaak, gaat u voor een besloten vennootschap of lijkt een vennootschap onder firma de beste optie te zijn? Door de verschillende mogelijkheden op een rijtje te zetten, komt u tot een weloverwogen keuze. Ook bij de uiteindelijke oprichting van een besloten vennootschap of een vennootschap onder firma kan Stevens Idema u van dienst zijn. 

Opties notaris bij onderneming in Haren oprichten 

Bij het oprichten van een besloten vennootschap of een vennootschap onder firma dienen er een aantal zaken vast te worden gelegd. U wilt conflicten met aandeelhouders in uw organisatie of bijvoorbeeld met andere vennoten voorkomen. Door afspraken op papier vast te laten leggen door een notaris heeft u altijd een document waarop u terug kunt vallen bij dreigende conflicten. Tevens is het uitwerken van een akte van oprichting verplicht bij het opstarten van bijvoorbeeld een besloten vennootschap. Onze notarissen kunnen u meer vertellen over hetgeen u hierin op dient te nemen. Met welke reden zoekt u een notaris voor een onderneming in Haren oprichten? 

Notaris voor onderneming in Haren starten inschakelen 

Schakel een notaris voor een onderneming in Haren oprichten in via Stevens Idema. Onze notarissen hebben een ruime ervaring in het uitwerken van statuten en aktes. Daarbij kunnen ze u persoonlijk adviseren over de verschillende rechtsvormen waaruit u kunt kiezen en de voor- en nadelen hiervan. Er zijn verschillende factoren om hierbij rekening mee te houden, wat het belangrijk maakt om de verschillen tussen de rechtsvormen goed op een rijtje te zetten. 

Stel een vraag