Hulp van notaris bij nalatenschap in Groningen 

Onderdeel van de afwikkeling van een overlijden is de verdeling van een nalatenschap van uw dierbare. Stevens Idema voorziet u als ervaren notaris graag van de gewenste hulp. Er zijn verschillende factoren om rekening mee te houden. Wist u bijvoorbeeld dat het in sommige gevallen verplicht is om een notaris in te schakelen bij de verdeling van de nalatenschap? Dit geldt bijvoorbeeld in een situatie waarbij onroerend goed verdeeld moet worden. Een notaris bij de nalatenschap in Groningen inschakelen geeft u de zekerheid, dat zaken op de juiste wijze geregeld worden na een overlijden. 

Notaris bij nalatenschap in Groningen helpt u op weg

In de basis zijn de erfgenamen van een overledene verantwoordelijk voor het afhandelen van de nalatenschap. De emoties die bij een overlijden vrijkomen kunnen het verdelen van de nalatenschap vertragen of lastiger maken. Gelukkig staat vaak in een testament beschreven hoe de nalatenschap verdeeld dient te worden. Heeft de overledene geen testament nagelaten? In dat geval geldt het “Erfrecht” als leidraad voor het verdelen hiervan. Door een notaris bij de nalatenschap in Groningen van uw overledene te betrekken, weet u zeker dat dit op de juiste wijze verdeeld wordt. 

Advies van notaris bij nalatenschap in Groningen

Wilt u weten of de hulp van een notaris bij de nalatenschap in Groningen van uw overleden dierbare verplicht is? Bent u nieuwsgierig naar de rol die een notaris van Stevens Idema kan spelen in uw situatie? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. In deze emotioneel zware periode voorzien wij u graag van handvatten om zaken op een correcte wijze af te handelen.

Stel een vraag