Notaris mediation Groningen

Voor een notaris gespecialiseerd in mediation gaat u naar Steven Idema Groningen. Zijn er geschillen op de werkvloer, binnen uw familie of uw gezin? Wij helpen u graag door middel van mediation. Onze mediators zijn ervaren en hebben kennis van verschillende rechtsgebieden op het gebied van leven, wonen en ondernemen. Zij zijn betrokken en werken met een persoonlijke aanpak zonder het zakelijke aspect uit het oog te verliezen.

Uw notaris in Groningen voor mediation bij echtscheidingen

Mediation wordt vaak ingezet door echtparen die gaan scheiden, ofwel echtscheidingsmediation. Bij een scheiding zijn veel emoties gemoeid, dus het kan lastig zijn om beslissingen te maken die beide partijen ten goede komen. Het kan daarom verstandig zijn een mediator in te schakelen. Stevens Idema Groningen kan u niet alleen helpen als notaris, maar ook als mediator.

Onze mediation notaris kijkt naar de belangen van alle partijen, dus ook naar die van de kinderen (indien u samen kinderen heeft). Wij werken altijd met efficiënte aanpak, aangezien u erbij gebaat bent dat de scheiding snel achter de rug is. Dan pas kunt u beginnen met een nieuwe start.

Een veelzijdige de notaris voor mediation en meer

Stevens Idema in Groningen is een veelzijdig notariskantoor dat u op verschillende manieren kan bedienen. Naast mediation kunt u onze notaris inschakelen voor juridische ondersteuning binnen de volgende rechtsgebieden:

  • Personen- & familierecht
  • Wonen & onroerend goed
  • Ondernemingsrecht

Voor meer informatie over onze diensten en onze tarieven kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers in Groningen.

Stel een vraag