Hulp van notaris bij leveringsakte in Haren 

Kies voor een betrouwbare notaris bij een leveringsakte in Haren opstellen. De leveringsakte wordt opgesteld bij de aankoop van onroerend goed. Het verzekert u ervan, dat u straks de rechtmatige eigenaar bent van een stuk grond, een woning, enzovoorts. In de basis wordt de leveringsakte gebaseerd op de koopovereenkomst die tussen een koper en verkoper gesloten wordt. Op basis van de koopovereenkomst controleert de notaris vervolgens of de betrokkenen bevoegd zijn om te tekenen, of dat hier iemand anders voor moet worden benaderen. Iemand kan bijvoorbeeld onder bewind staan. 

Advies van notaris bij leveringsakte in Haren opstellen 

Niet alleen controleert de notaris bij een leveringsakte in Haren of de betrokkenen tekenbevoegd zijn. Ook kijkt de notaris na of er nog bijzondere rechten en/of verplichtingen aan het onroerend goed gekoppeld zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan erfdienstbaarheden of kettingbedingen. De notaris zal u hiervan op de hoogte brengen, wanneer blijkt dat dit onvoldoende opgenomen is in de koopovereenkomst, of wanneer u hier mogelijkerwijs nog niet van op de hoogte was. De ervaring die de notarissen van Stevens Idema hebben bij het opstellen van een leveringsakte komt hierbij goed van pas. 

Direct notaris voor leveringsakte in Haren inschakelen 

Tekent u binnenkort uw leveringsakte voor de aankoop van onroerend goed? Schakel onze notaris in voor hulp. We nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking, wanneer u meer informatie wenst over de wijze waarop we u van dienst kunnen zijn. Onze notaris helpt u graag op korte termijn aan een leveringsakte in Haren voor de aankoop van een nieuw huis of bijvoorbeeld een stuk grond. Hoe kan onze notaris u van dienst zijn?

Stel een vraag