Notaris voor leveringsakte in Groningen 

Heeft u een winnend bod gedaan op een nieuwe koopwoning? Er breken in dat geval een aantal spannende weken voor u aan. Komt de financiering voor de aankoop van de woning op tijd rond? Vindt u de juiste vakmensen voor de verbouwing die u in de woning uit wilt laten voeren? Voor het zover is, dient u een leveringsakte op te laten stellen en te ondertekenen. Het is het moment waarop de woning officieel van eigenaar verandert. Voor het opstellen van de leveringsakte heeft u de hulp van een notaris nodig. Alleen dan is het document rechtsgeldig. Zoekt u een notaris voor een leveringsakte in Groningen? Stevens Idema helpt u graag verder. 

Hulp notaris bij leveringsakte in Groningen 

Een notaris zal bij een leveringsakte in Groningen zorgdragen voor het opstellen van het document, op basis van de afspraken die u met de verkopende partij gemaakt heeft. Nadat het document is opgesteld, neemt de notaris de leveringsakte in Groningen met u door. Dit doen we in alle rust, zodat u precies weet waar u voor tekent. Het is belangrijk te controleren of alle gemaakte afspraken in het document zijn opgenomen. Zo kunnen hier later geen discussies of conflicten over ontstaan tussen de koper en verkoper. 

Afspraak bij notaris voor leveringsakte in Groningen 

Wilt u op korte termijn hulp van onze notaris voor uw leveringsakte in Groningen? Neem contact met ons op, zodat we een afspraak voor u in kunnen plannen. De ruime ervaring die wij hebben in het opstellen van dit document maakt dat we u een passende dienstverlening kunnen bieden bij de aankoop van een woning; op onze notaris kunt u bouwen. Ook voor andere documenten, zoals een koopakte, kunt u bij ons terecht. 

Stel een vraag