Hulp van een notaris in Roden bij het opstellen van aktes

Het inschakelen van een notaris in Roden kan in verschillende situaties wenselijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de aankoop van een nieuwe woning. Hierbij heeft de koper het recht om een notaris aan te stellen voor het opstellen van de koopakte. Zonder een door de notaris opgestelde koopakte voor het huis is het niet mogelijk deze over te nemen. Ook voor bijvoorbeeld een samenlevingscontract heeft u de hulp van een notaris nodig. De notaris legt in dergelijke aktes vast welke afspraken u samen met een andere partij overeengekomen bent. Nadat de akte opgesteld is, dient u deze allebei te ondertekenen. 

Neutrale en deskundige notaris in Roden 

Stevens Idema biedt u hulp van een neutrale en deskundige notaris in Roden. Het is erg belangrijk dat een notaris neutraal is. De afspraken worden door u en andere betrokken partijen gemaakt. Een notaris richt zich voornamelijk op het vastleggen hiervan. Door de ervaring die onze notaris in Roden heeft opgedaan, kan deze u wel adviseren over punten die niet in de akte mogen ontbreken. Zo weet u zeker, dat u op een later moment altijd terug kunt vallen op deze akte. Het is aan u om te bepalen tot op welke hoogte u de notaris met u mee laat denken. 

Advies van een notaris in Roden vragen 

Wilt u meer weten over de hulp die een notaris in Roden u kan bieden? Bent u benieuwd welke voorbereidingen u kunt treffen voor uw bezoek aan de notaris? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact op met de professionals van Stevens Idema. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en vertellen u meer over hetgeen we voor u kunnen betekenen. Hoe kunnen we u helpen? 

Stel een vraag