Notaris voor hypotheekakte in Roden 

De aankoop van een nieuw huis is voor veel mensen ontzettend spannend. Logisch, want er komt veel kijken bij het kopen van een woning. Denk aan het nadenken over bouwwerkzaamheden, het visualiseren van de indeling van uw nieuwe woning, enzovoorts. Daar komt het regelen van de hypotheek nog bij. Stel met onze notaris uw hypotheekakte in Roden op, om de hypotheekaanvraag af te ronden. De hypotheekakte helpt u de afspraken die u met een hypotheekverstrekker maakt vast te leggen op papier. Mocht er ooit onenigheid over de hypotheek ontstaan, dan kunt u verwijzen naar de eerder gemaakte afspraken. Onze notaris helpt u hier graag bij. 

Hulp van notaris bij hypotheekakte in Roden 

Onze notaris uw hypotheekakte in Roden op laten stellen, betekent dat de notaris alle gemaakte afspraken volgens een vast sjabloon meeneemt in de akte. Een akte is alleen rechtsgeldig, wanneer deze bij de notaris is opgesteld en vervolgens ook is ondertekend. Een hypotheekverstrekker zal u de hypotheek niet verstrekken, wanneer u geen rechtsgeldige hypotheekakte heeft ondertekend. In de hypotheekakte vindt u meer over het afgesproken rentepercentage, over de rentevaste periode en de wijze waarop de lening wordt afgelost. 

Afspraak maken met notaris voor hypotheekakte in Roden 

Wilt u op korte termijn om tafel met een notaris voor een hypotheekakte in Roden? Neem in dat geval contact op met de notaris van Stevens Idema. De notaris inventariseert de afspraken die u met de hypotheekverstrekker gemaakt heeft. Zodra de hypotheekakte rond is, nemen we deze in alle rust met u door. Zo weet u precies waar u voor tekent. De juridische taal in een akte kan soms best ingewikkeld zijn. Het is prettig wanneer de notaris de tijd voor u neemt om de hypotheekakte samen door te spreken. 

Stel een vraag