Notaris hypotheek Groningen

Zoekt u een notaris voor het regelen van een hypotheek in Groningen? Dan bent u bij Stevens Idema aan het juiste adres. Bijna iedereen heeft voor het kopen van een woning een hypotheek nodig en dus ook een notaris. In Groningen is dat niet anders. Wij zijn gevestigd in de stad Groningen, in de Boermandestraat 1. Ook voor andere notariële zaken staan wij voor u klaar, kijk voor alle diensten die we leveren op de website. 

Zoekt u een notaris voor een hypotheek in Groningen?

Hét adres in Groningen voor een notaris die uw hypotheek regelt is Stevens Idema. Ons notariskantoor bestaat uit een notaris, mr. Yvonne Stevens, en een kandidaat-notaris, mr. Eddy Idema. Zij regelen alles wat nodig in voor een hypotheek in Groningen. Als u een huis wil kopen, heeft u waarschijnlijk een hypotheek nodig. Daarbij kunnen wij u helpen! Een hypotheek is eigenlijk een afspraak met de bank over het geld dat u leent om het huis te kunnen kopen. Daarin staat het rentepercentage dat u betaalt, over hoeveel jaar het vaststaat en wanneer het geld uiterlijk moet zijn terugbetaald.

Neem contact op met ons

Mocht u een notaris nodig hebben voor een hypotheek in Groningen, dan kunt u contact opnemen met Stevens Idema Notariaat. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 050-3176444. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@stevensidema.nl. Graag helpen wij u met uw hypotheek in Groningen. Natuurlijk geven wij u het beste advies, het is immers een grote beslissing om een huis te kopen. 

Stel een vraag