Notaris voor huwelijkse voorwaarden in Groningen 

Gaat u binnenkort trouwen? In dat geval breekt er een spannende periode aan. Bij het organiseren van de bruiloft dient met talloze factoren rekening te worden gehouden. Heeft u bijvoorbeeld al een notaris voor de huwelijkse voorwaarden in Groningen kunnen vinden? Stevens Idema helpt u graag bij het opstellen hiervan. Dit geldt overigens niet alleen voor huwelijkse voorwaarden, maar bijvoorbeeld ook voor de voorwaarden die u in een samenlevingsovereenkomst vast laat leggen. Niet iedereen kiest er direct voor om te trouwen. Een samenlevingsovereenkomst is in zo’n geval een goed alternatief om zaken correct en duidelijk vast te leggen. 

Hulp van notaris bij huwelijkse voorwaarden in Groningen

Een notaris zal bij huwelijkse voorwaarden in Groningen vastleggen in eerste instantie een adviserende rol innemen. Waarmee dient u rekening te houden bij het opstellen van deze huwelijkse voorwaarden? Kiest u ervoor om de volledige inboedel en liquide middelen in gemeenschap te houden, of wilt u sommige onderdelen koppelen aan u of uw partner? Ook op het gebied van schulden kunt u afspraken maken. Door vooraf duidelijke afspraken te maken, kunt u op termijn vervelende situaties voorkomen. 

Persoonlijk advies van notaris voor huwelijkse voorwaarden in Groningen

Het kan best lastig zijn om de huwelijkse voorwaarden voor uw huwelijk vast te leggen. Niet iedereen weet waarmee rekening gehouden moet worden en welke consequenties bepaalde keuzes hebben. Een notaris van Stevens Idema kan u hier persoonlijk bij begeleiden. Samen inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan tot passende huwelijkse voorwaarden te komen. Zo kunt u met een gerust hart in het huwelijksbootje stappen! Kiest u ook voor de hulp van een notaris bij huwelijkse voorwaarden in Groningen?

Stel een vraag