Notaris Groningen

Voor een allround notaris in Groningen gaat u naar Stevens Idema Notariaat. Wij zitten sinds 2006 in het vak en voorzien onze klanten van juridische ondersteuning op het gebied van leven, ondernemen en wonen. Waar u ons ook voor inschakelt, u kunt rekenen op een persoonlijke, maar professionele aanpak. Onze notaris neemt de tijd om uw situatie in kaart te brengen en brengt op basis hiervan een passend advies uit. Hij/zij helpt u bij het opstellen van de nodige documenten en staat voor u klaar als u nog vragen heeft.

Voor een veelzijdige notaris in Groningen

Om zoveel mogelijk klanten van dienst te kunnen zijn, zijn onze notarissen breed inzetbaar. Al met al hebben we binnen Stevens Idema Groningen ruime ervaring binnen de rechtsgebieden personen- & familierecht, wonen & onroerend goed en ondernemingsrecht.

Personen- & familierecht
Voor juridische hulp op het gebied van huwelijk, partnerschap, samenwonen, gezag en voogdij, testamenten en erfrecht, bent u aan het juiste adres bij de personen- & familierecht notaris van Stevens Idema Groningen. Omdat dit soort zaken extra gevoelig zijn, werkt onze notaris met een persoonlijke aanpak.

Wonen & onroerend goed
Voor ondersteuning op het gebied van koopovereenkomsten, hypotheken voor woningen, panden of schepen, splitsing van appartementsrechten en nieuwbouwwoningen, maakt u een afspraak met onze notaris die gespecialiseerd is in wonen & ontroerend goed. Hij/zij zorgt ervoor dat deze belangrijke zaken goed worden geregeld.

Ondernemingsrecht
Stevens Idema Groningen is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en kan u adviseren over verschillende rechtsvormen: een stichting, vereniging, eenmanszaak, maatschap, vennootschap onder firma en een besloten vennootschap.

Stel een vraag