Hulp van een notaris bij erfrecht in Groningen 

Na het overlijden van een dierbare wordt er een verklaring van erfrecht opgesteld. Deze verklaring dient te worden opgesteld door een notaris. In de verklaring verklaart de notaris erfrecht in Groningen dat de dierbare daadwerkelijk overleden is. Ook komt in deze verklaring te staan of de overledene een testament heeft opgesteld en zo ja, uit welke onderdelen dit testament bestaat. Het opstellen van een verklaring van erfrecht is onder meer noodzakelijk om tegoeden op bankrekeningen van een overledene vrij te kunnen maken. Deze worden geblokkeerd door de bank, totdat de verklaring is opgesteld bij een notaris erfrecht in Groningen. 

Notaris erfrecht in Groningen van Stevens Idema

Stevens Idema biedt u graag hulp bij het opstellen van een verklaring van erfrecht. Onze notarissen hebben een ruime ervaring in het opstellen van verschillende soorten verklaringen. De verklaring van erfrecht is hier een voorbeeld van. Het overlijden van een dierbare is emotioneel vaak zeer zwaar. Hulp van een professionele notaris erfrecht in Groningen kan om die reden erg fijn zijn. De notaris begeleidt u door het proces en geeft aan waar u rekening mee dient te houden. In sommige gevallen is een verklaring van erfrecht niet verplicht. Ook hier kan onze notaris u over adviseren. 

Inschakelen van een notaris erfrecht in Groningen 

Wilt u meer weten over de diensten die onze notaris erfrecht in Groningen u kan bieden? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies en helpen u de verklaring van erfrecht op te stellen. Bij ons bent u verzekerd van professionaliteit met een persoonlijke aanpak. Wij nemen de tijd voor u en wijzen u op de belangrijkste zaken.  

Stel een vraag