Advies van notaris voor eenmanszaak in Haren 

Wanneer u van plan bent om een eenmanszaak op te starten, kan het advies van een notaris wenselijk zijn. Bij het opstarten van een eigen bedrijf, in welke rechtsvorm ook, komt vaak meer kijken dan men op voorhand verwacht. Is een eenmanszaak de beste rechtsvorm voor u? Kan het interessant zijn om over te stappen op een BV? Enzovoorts. Advies van een notaris voor een eenmanszaak in Haren helpt u een antwoord te krijgen op dergelijke vragen. Zeker wanneer u niet thuis bent in deze rechtsgebieden, kan advies van een notaris bij het starten van een eenmanszaak in Haren wenselijk zijn. Ook wanneer u al een eenmanszaak heeft en overweegt om over te stappen naar een VOF of BV, kan een notaris u adviseren. 

Voordelen opstarten eenmanszaak in Haren via de notaris

Het is bij het opstarten van een eenmanszaak niet verplicht om een notaris in te schakelen voor advies, of het vastleggen van zaken. Het wordt echter wel sterk aangeraden! Bij een eenmanszaak loopt u immers het risico, dat financiële verliezen of claims uit uw bedrijf op uw persoon worden verhaald. Het onderscheid tussen uw privévermogen en het vermogen van uw bedrijf is er dus niet. Daar waar dit bij andere rechtsvormen wel het geval is. Door u hierover te laten adviseren voorkomt u vervelende situaties in de toekomst. 

Advies van notaris bij eenmanszaak in Haren aanvragen 

Bent u van plan om op korte termijn een eenmanszaak op te starten? Of wilt u weten of deze rechtsvorm nog wel bij uw huidige onderneming past? Neem eens contact op met Stevens Idema, om u hierover te laten adviseren. Wij hebben een ruime ervaring in het adviseren van particulieren en organisaties op verschillende rechtsgebieden. Advies van een notaris voor een eenmanszaak in Haren is hier een voorbeeld van. 

Stel een vraag