Ervaren notaris bij Eelde inschakelen 

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarbij de hulp van een notaris bij Eelde wenselijk is. Denk aan een huwelijk of een geregistreerd partnerschap, waarbij u aanvullende voorwaarden vast wilt laten leggen. Ook voor het opstellen van een samenlevingsovereenkomst heeft u de hulp van een notaris nodig. Naast de hulp die onze notaris bij Eelde aan particulieren aanbiedt, voorzien wij ook zakelijke partijen van een passende oplossing. Denk aan het oprichten van een besloten vennootschap, het opstellen van contracten en bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of vereniging. In welke situatie kunt u onze hulp goed gebruiken? 

Diensten van onze notaris bij Eelde

Reeds werden een aantal van diensten van onze notaris bij Eelde voor u op een rijtje gezet. Er zijn echter meer situaties, waarin onze hulp wenselijk kan zijn. Denk bijvoorbeeld ook aan de aankoop van een nieuwe woning. Hierbij moet een leveringsakte worden opgesteld, evenals een hypotheekakte. Of wat te denken van het splitsen van appartementsrechten of de verkoop van een schip? Stevens Idema zorgt dat het papierwerk in orde wordt gemaakt, zodat u uw nieuwe pand, appartement of schip met een goed gevoel kunt betreden. 

Advies van de notaris bij Eelde 

Niet alleen helpt onze notaris bij Eelde u bij het in orde maken van het papierwerk voor de overname van een woning, het aangaan van een samenlevingscontract of het oprichten van een besloten vennootschap. Ook kunnen we met u meedenken over hetgeen in uw situatie de slimste keuze is. Wat moet er in de aanvullende voorwaarden komen te staan bij een geregistreerd partnerschap? Welke rechtsvorm past het beste bij de organisatie die u op wilt gaan zetten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u hier meer over wilt weten. 

Stel een vraag