Echtscheiding notaris Groningen

Staan jij en je partner op het punt om uit elkaar te gaan en zoek je een goede, behulpzame notaris om je hierbij te helpen? Stevens Idema Notariaat is gespecialiseerd in notariële zaken over echtscheidingen. Het scheiden van je partner is een zware periode waarbij veel dingen geregeld moeten worden. Om dit zo makkelijk mogelijk te laten verlopen staan wij aan je zijde en helpen we met alles wat nodig is.

Keuze voor Stevens Idema Notariaat

Als echtscheidingsnotaris in Groningen helpen wij met alles dat in contact staat met een verbroken huwelijk of een geregistreerd partnerschap dat beëindigd moet worden. Aangezien deze twee vastgelegd liggen, zal dit ontbonden moeten worden. Wij helpen je hier graag bij. Daarnaast staan wij ook klaar om ons te verdiepen in het eventuele gezag over de kinderen. Hierbij zullen er voldoende gesprekken gevoerd worden tussen de twee betrokken partijen om het zo goed mogelijk te laten verlopen.

Hulp van echtscheidingsnotaris Groningen

Heb je hulp nodig van een echtscheidingsnotaris in Groningen en heb geen idee welk notariskantoor je moet kiezen? Stevens Idem Notariaat geeft je de service die je nodig hebt en staan op elk moment voor je klaar. Wil je nu meer informatie over ons kantoor en werkwijze, kijk dan verder op onze website. Voor meer specifieke informatie of een persoonlijke vraag, kun je contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch op 050-3176444 of je kunt mailen naar info@stevensidema.nl. Wij staan klaar om je te helpen tijdens de echtscheiding.

 

Stel een vraag