Ervaren notaris bij Aduard inschakelen 

Of u nu denkt aan het oprichten van een besloten vennootschap (BV) of bijvoorbeeld een hypotheekakte nodig heeft voor de aankoop van een nieuwe woning; in ieder van deze situaties is de hulp van een notaris bij Aduard noodzakelijk. Pas wanneer de akte opgesteld en ondertekend is door de notaris, gaat het om een rechtsgeldig document. Niet alleen helpt een notaris in Aduard u bij het opstellen van dergelijke documenten. Ook spreekt deze de documenten vooraf uitgebreid met u door, wat u een goed beeld geeft van de inhoud. Niet onbelangrijk, wanneer u een lening aangaat van enkele tonnen of samen met een zakenpartner een onderneming opstart. 

Samen met notaris bij Aduard een akte opstellen 

In verschillende situaties heeft u zelf invloed op de inhoud van een akte. Denk bijvoorbeeld aan de trouwakte of een samenlevingscontract. Bespreek samen met uw partner hoe u omgaat met de verdeling van de bezittingen en schulden bij een eventuele scheiding. Door de notaris bij Aduard de verschillende mogelijkheden aan u voor te laten leggen, komt u tot een weloverwogen keuze. Ook bij het opstarten van een besloten vennootschap, een vennootschap onder firma of bijvoorbeeld een stichting kunt u afspraken tussen zakenpartners vast laten leggen in de akte. Zo kunt u hier op een later moment altijd op terugvallen. 

Kennismaken met onze notaris bij Aduard 

Heeft u op korte termijn een akte nodig voor bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek, uw trouwerij of het opstarten van een vereniging? Neem eens contact met onze notaris bij Aduard op. We maken graag nader kennis met u, om te beoordelen hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Een transparante, persoonlijke aanpak staat hierbij voorop. 

Stel een vraag