Hulp bij het opstellen van een notariële akte in Groningen 

Bij het opstellen van een notariële akte in Groningen komt vaak meer kijken, dan men op voorhand verwacht. Zoals de naam van dit officiële document al doet vermoeden, kunt u een akte alleen bij en door een notaris op laten stellen. Uiteraard heeft u hierbij inspraak in de inhoud van het document. Neem bijvoorbeeld een leveringsakte voor de aankoop of verkoop van uw woning. In dit document is precies vastgelegd, wat er tussen de verkoper en koper afgesproken is. Vergelijkbaar is een samenlevingscontract of aangepaste huwelijkse voorwaarden

Werkwijze bij opstellen notariële akte in Groningen 

Zoals reeds beschreven, komt een notariële akte in Groningen in verschillende vormen voor.
Stevens Idema adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden die u heeft, wanneer u gemaakte afspraken officieel vast wilt laten leggen bij de notaris. Het stuk is hiermee rechtsgeldig, wat van pas komt op het moment dat er discussies of ruzies ontstaan. Het opstellen van een notariële akte in Groningen begint bij een inventarisatie van uw wensen. Op basis daarvan krijgt het document vorm. We vertellen u hier graag meer over tijdens een nadere kennismaking. 

Notariële akte in Groningen bij Stevens Idema

Wilt u op korte termijn een notariële akte in Groningen op laten stellen? Neem in dat geval eens contact met ons op. We helpen u graag op weg! Samen kijken we wat er in het document moet komen te staan. Op basis daarvan gaan onze notarissen voor u aan de slag. Zodra het document volledig aansluit bij uw wensen en verwachtingen ondertekenen we deze. Het document is na ondertekening door alle betrokken partijen rechtsgeldig.

Stel een vraag