Notariaat Groningen

Stevens Idema is een veelzijdig en ervaren notariaat in Groningen. U kunt bij ons notariaat terecht voor juridische ondersteuning op het gebied van leven, ondernemen en wonen. Wij werken met een persoonlijke, doch efficiënte aanpak. Wij brengen uw situatie nauwkeurig in kaart en komen snel met passende oplossingen.

Het notariaat in Groningen voor al uw notariële zaken

Stevens Idema Groningen is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Zo kunt u bij ons notariaat terecht voor zaken op het gebied van personen- & familierecht, wonen & onroerend goed en ondernemingsrecht.

Personen- & familierecht
Onder Personen- & familierecht vallen zaken als huwelijk en partnerschap, samenwonen, gezag en voogdij, testamenten en erfrecht.

Persoonlijke zaken en familiezaken zijn veelal gevoelige zaken. Het is dan ook van belang dat hier zorgvuldig mee wordt omgegaan. Ons notariaat werkt met een persoonlijke aanpak en kijkt altijd naar wat het beste is voor u en uw familie.

Wonen & onroerend goed
Onder wonen & ontroerend goed vallen zaken als koopovereenkomsten, hypotheken voor woningen, panden of schepen, splitsing van appartementsrechten en nieuwbouwwoningen.

Bij het kopen van een woning, pand of schip komt veel kijken. Steven Idema Groningen brengt de zaken in kaart er zorgt ervoor dat dit goed wordt geregeld. Tevens zorgen wij voor de officiële juridische overdracht.

Ondernemingsrecht
Als specialist in ondernemingsrecht kan Stevens Idema Groningen u adviseren over verschillende rechtsvormen: een stichting, vereniging, eenmanszaak, maatschap, vennootschap onder firma en een besloten vennootschap.

U zult sowieso een notaris moeten inschakelen als u een NV of BV opricht, een notaris legt de akte hiervoor vast. Daarnaast ondersteunen we vanuit ons notariaat ondernemers met algemene juridische zaken.

Stel een vraag