Narratieve mediation Groningen

Voor narratieve mediation in Groningen bent u aan het juiste adres bij Stevens Idema Mediation. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bieden van narratieve mediation in Groningen en kunnen u dan ook op professionele en vakkundige wijze van dienst zijn. Wij staan garant voor een passende en doelgerichte dienstverlening waarbij wij het einddoel altijd voor ogen houden. Daarnaast is een prettige sfeer zeer belangrijk wanneer het gaat om narratieve mediation in Groningen. Wij doen er dan ook alles aan om de narratieve mediation in Groningen fijn, comfortabel en aangenaam te laten verlopen voor de betrokken partijen.

Wanneer kiest u voor narratieve mediation in Groningen?

Narratieve mediation in Groningen is een speciale vorm van mediation. Als u een conflict heeft met één of meerdere partijen, dan komt dit conflict vaak voort uit een verschil in beleving van de werkelijkheid. Bij narratieve mediation in Groningen wordt op de eerste plaats naar de verschillende verhalen van de betrokken partijen geluisterd. Vervolgens worden deze verhalen en belevingen geanalyseerd en onderzocht, waarna er gewerkt kan worden aan een nieuw verhaal waar iedereen zich in kan vinden. Hierdoor kan narratieve mediation in Groningen in meerdere gevallen een fijne oplossing zijn.

Maak een afspraak

U bent voor narratieve mediation in Groningen van harte welkom in ons kantoor aan de Boermandestraat 1. U kunt een afspraak met ons maken om direct van start te gaan, maar u kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over de narratieve mediation in Groningen. Bel dan naar 050-3176444 of stuur een mail naar info@stevensidema.nl.

Stel een vraag