Mediator bij scheiding in Haren inschakelen  

Zit u op dit moment in een echtscheiding, of staat u op het punt van uw partner te scheiden? Vaak gaat het om een situatie die veel emoties met zich meebrengt. De aanwezigheid van deze emoties vergroot het risico op conflictsituaties met uw ex-partner. Zeker wanneer u getrouwd bent geweest of samen kinderen heeft, kan dit consequenties hebben. U blijft tot op zekere hoogte met elkaar verbonden. Schakel de hulp van een mediator bij een scheiding in Haren in, om u te laten ondersteunen bij conflictsituaties. Onze mediator probeert samen met u tot oplossingen te komen. 

Narratieve hulp mediator bij scheiding in Haren 

Een mediator bij een scheiding in Haren inschakelen betekent in de meeste gevallen, dat u kiest voor narratieve mediation. Naast narratieve mediation wordt ook probleemoplossende mediation vaak gekozen. Die tweede vorm is interessant, wanneer het om een op zichzelf staand conflict gaat. Denk aan een probleem in een vriendengroep of tussen zakenpartners. Het doel is om het conflict eenmalig op te lossen. Bij een scheiding is de kans relatief groot, dat conflictsituaties zich in de toekomst vaker voor zullen doen. Het gaat immers om een doorlopende relatie. Ofwel door een verplichte partneralimentatie, ofwel door het ouderschap. Narratieve mediation is in zo’n geval de beste optie. 

Advies van mediator bij scheiding in Haren 

Wilt u weten of de hulp van een mediator bij een scheiding in Haren ook voor u interessant kan zijn? Bent u benieuwd hoe narratieve mediation precies werkt? Neem eens contact met ons op, zodat onze mediator u hier meer over kan vertellen. Ook op onze website leest u meer over de verschillende vormen van mediation en de voordelen die dit met zich meebrengt voor betrokkenen bij een conflictsituatie. 

Stel een vraag