Hulp bij mediator bij scheiding in Groningen 

Staat u voor een scheiding van uw huidige partner? In dat geval komt er veel op u af, in een toch al emotioneel zware tijd. Om ruzies met uw partner uit de weg te gaan of bestaande ruzies samen op te lossen, kan het inschakelen van een mediator bij een scheiding in Groningen aan te raden zijn. Een mediator treedt op als een neutrale partij. Het is om deze reden belangrijk dat u allebei vertrouwen heeft in de gekozen mediator. De mediator zoekt samen met u naar oplossingen voor conflicten, of helpt u deze conflicten juist uit de weg te gaan. 

Diensten van mediator bij scheiding in Groningen 

Rond een echtscheiding moet vaak veel geregeld worden. In het bijzonder wanneer u in het verleden samen een huis gekocht heeft, wanneer u kinderen heeft, enzovoorts. Een mediator zal bij een scheiding in Groningen samen met u in kaart brengen welke punten nog moeten worden opgelost. Op basis van deze inventarisatie wordt samen met u en uw ex-partner gezocht naar oplossingen. De neutrale positie van een mediator kan hierbij heel prettig zijn. De mediator brengt het gesprek rond de scheiding in Groningen voor u op gang. Door te blijven praten lost u conflicten makkelijker op, of gaat u deze juist uit de weg. 

Mediator bij scheiding in Groningen inschakelen 

Scheidt u op korte termijn van uw ex-partner? In dat geval wilt u mogelijk zo snel mogelijk een mediator voor de scheiding in Groningen inschakelen. Stevens Idema biedt u een ervaren en geheel neutrale mediator aan. Let op, een mediator is geen notaris en zal ook nooit de werkzaamheden van een notaris uitvoeren. Dit betekent dat de mediator in geen geval taken van een echtscheidingsnotaris uit zal voeren.  

Stel een vraag