Hulp van professionele mediator in Hoogkerk 

In verschillende situaties kan het prettig zijn om bijgestaan te worden door een professionele mediator in Hoogkerk. Stevens Idema biedt u deze hulp graag aan. Een mediator helpt u conflicten op te lossen, zonder dat u hierbij direct naar een rechter moet stappen. Veel mensen ervaren de hulp van een mediator om deze reden als laagdrempelig. Er zijn verschillende vormen van mediation. Onderscheid wordt gemaakt tussen narratieve- en probleemoplossende mediation. Laat u ook bijstaan door een mediator in Hoogkerk, wanneer u langlopende conflicten op wilt lossen zonder naar de rechter te moeten stappen. 

Mediator in Hoogkerk biedt verschillende vormen van mediation 

Zoals reeds genoemd biedt onze mediator bij Hoogkerk u verschillende vormen van mediation aan. Zoals de naam al doet vermoeden, is probleemoplossende mediation gericht op het oplossen van conflicten. Dit doet een mediator door de standpunten van de betrokken partijen te inventariseren, op basis waarvan een onderhandeling gestart wordt. Doel hiervan is het vinden van een oplossing, waar alle betrokken partijen zich in kunnen vinden. Naast probleemoplossende mediation is ook narratieve mediation mogelijk. Deze vorm van mediation wordt aangeraden bij doorlopende relaties. Denk bijvoorbeeld aan een relatie tussen u en uw ex-partner. 

Mediator in Hoogkerk inschakelen 

Zit u momenteel in een conflict, waarbij het voeren van gesprekken met betrokkenen niet het gewenste resultaat heeft? Kies voor de hulp van onze mediator bij Hoogkerk om samen tot een oplossing te komen. Stevens Idema is u graag van dienst. Neem eens contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken op welke wijze onze mediator bij Hoogkerk u het beste van dienst kan zijn. Een mediator treedt altijd op als neutrale partij in conflictsituaties. 

Stel een vraag